Just Be In Balance

                     Spiritueel Centrum

  <


Home   |   Voorstellen   |   Medium   |   Healing   |   Reading   |   Visualisatie;   |   Lichaamsbewustzijn    |    Workshops    |    Lesruimte |    Contact 

 

Healing

Bij een healing wordt er gebruik gemaakt van de energieën van onze aura en chakra’s. Alle auralagen hebben verschillende kleuren en iedere kleur heeft een eigen betekenis. Des te verder een aura laag van ons lichaam af staat des te fijnstoffelijker deze wordt en lichter van kleur en mooier van kleur omdat dit de oorspronkelijke kleur is zoals het behoort te zijn op en voor wie wij zijn op hoger niveau. Deze staan allemaal in verbinding met onze chakra’s verdeeld op ons lichaam van onze kruin naar onze bekkenbodemspier. Deze kunnen naar binnen of naar buiten gericht staan of ook weer verschillende kleuren hebben. Ze kunnen mooi open staan. Of ze kunnen blokkeren en dan minder openstaan. Alles zegt iets over in welk proces jij mee bezig bent en wat dit te betekenen heeft voor degene die geholpen mag worden. Een blokkade kan zich ook uiten of lichamelijk niveau bijvoorbeeld in onze organen en spieren of bloedbaan vaak zijn we dan ziek of hebben we lichamelijke klachten.

Alles staat op deze manier in verbinding met elkaar en heeft allemaal een dieperliggende oorzaak. Een healing gaat naarmate je hier verder mee gaat steeds dieper en brengt je steeds dichter bij jezelf.

Tijdens een healing kan dit alles op een positieve manier beïnvloed worden, zodat het zijn oorspronkelijke functie weer terug kan krijgen. De aura en chakra’s kunnen meer ruimte krijgen door licht en liefde te geven of door een kleur of symbool te geven. Dit alles wordt afgestemd op de healing om zo een verwerkingsproces op gang te laten komen, nieuwe inzichten en gevoelens een plaats kunnen krijgen, waardoor allerlei klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Een healing gaat naarmate je hier verder mee gaat steeds dieper en brengt je steeds dichter bij jezelf en zet jou steeds meer in jouw eigen unieke kracht. Het geeft veel inzicht in wie jij in werkelijkheid bent als jij alles leert los te laten van datgene wat niet meer bij jou hoort. Om zo weer in balans en liefde te kunnen leven voor wie jij in werkelijkheid bent.